Печиво з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Печиво з начинкою - завжди виграшний варіант, воно солодке, соковите, і дозволяє використовувати застояне в холодильнику варення або джем.
Добре в печиво з начинкою виглядає повидло або варене згущене молоко. А саме печінку готується на основі борошна, маргарину, сметани і яйця.
- Маргарин - 100 грам (столовий або вершковий)
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 2 склянки
- Крем - 1 Ст. Ложка (будь-якої жирності)
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Джем - 150 грам
1. Приготуємо продукти. Маргарин заздалегідь виберіть з холодильника, щоб він був кімнатної температури. Джем беріть погуще. У мене домашній джем з агрусу.
2. Перетираємо руками маргарин і просіяне борошно. Робити потрібно це швидкими рухами, щоб маргарин не розтануло.
3. Ось така крихта повинна вийти.
4. Потім додаємо цукор, соду і яйце. Збираємо тісто в кого.
5. Не варто додавати багато борошна, тісто має трохи липнути до рук.
6. Відрізаємо від тіста одну четверну частина і відправляємо її в морозилку на 1 час замерзать. Час, що залишився тісто прибираємо на годину в холодильник.
7. Через годину включаємо духовку на 200 градусів. Тісто розгортаємо на силіконовому килимку або промасленим папером. Товщина не більше 1 см.
8. Розподіляємо джем.
9. Частина тесту, яка була в морозилці, повинна бути протерта через тертку велику над тестом. Відправляємо печиво в духовку на 30 хвилин.
10. Дістаємо деко і ще гаряче печиво нарізаємо на квадрати. Відставляємо до охолодження. Подаємо до столу!