Рецепт Печиво з начинкою фото

Печиво з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Печиво з начинкою - завжди виграшний варіант, воно солодке, соковите, і дозволяє використовувати застояне в холодильнику варення або джем.

Опис приготування:

Добре в печиво з начинкою виглядає повидло або варене згущене молоко. А саме печінку готується на основі борошна, маргарину, сметани і яйця.

  • Маргарин - 100 грам (столовий або вершковий)
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Крем - 1 Ст. Ложка (будь-якої жирності)
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Джем - 150 грам
печиво з начинкою - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Маргарин заздалегідь виберіть з холодильника, щоб він був кімнатної температури. Джем беріть погуще. У мене домашній джем з агрусу.
печиво з начинкою - фото крок 2
2. Перетираємо руками маргарин і просіяне борошно. Робити потрібно це швидкими рухами, щоб маргарин не розтануло.
печиво з начинкою - фото крок 3
3. Ось така крихта повинна вийти.
печиво з начинкою - фото крок 4
4. Потім додаємо цукор, соду і яйце. Збираємо тісто в кого.
печиво з начинкою - фото крок 5
5. Не варто додавати багато борошна, тісто має трохи липнути до рук.
печиво з начинкою - фото крок 6
6. Відрізаємо від тіста одну четверну частина і відправляємо її в морозилку на 1 час замерзать. Час, що залишився тісто прибираємо на годину в холодильник.
печиво з начинкою - фото крок 7
7. Через годину включаємо духовку на 200 градусів. Тісто розгортаємо на силіконовому килимку або промасленим папером. Товщина не більше 1 см.
печиво з начинкою - фото крок 8
8. Розподіляємо джем.
печиво з начинкою - фото крок 9
9. Частина тесту, яка була в морозилці, повинна бути протерта через тертку велику над тестом. Відправляємо печиво в духовку на 30 хвилин.
печиво з начинкою - фото крок 10
10. Дістаємо деко і ще гаряче печиво нарізаємо на квадрати. Відставляємо до охолодження. Подаємо до столу!

Схожі рецепти