Печиво з хурмою
(покроковий рецепт з фото)
Мухобойка, улюблений багатьма зиязикай фрукт, може бути не тільки десертом або інгредієнтом салату, але і основою для печива. Zaintrigovanи? Ніжне пісочне печиво з тонкою фруктовою ноткою - це здорово!
Якщо ви вирішили приготувати печиво з хурмою, я пропоную вам базовий варіант рецепта. Але при бажанні ви можете доповнити його подрібненими горішками або цукатами, крапельками шоколаду або навіть імбиром, наприклад. Відмінний десерт до чаю для діток і дорослих з мінімумом турбот.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 180 грам (за смаком)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
- Мухобойка - 1-2 штук

1. Заздалегідь потрібно дістати масло з холодильника, щоб воно було досить м'яким. Перед тим, як приступати безпосередньо до приготування, включіть її на 180 градусів.

2. У глибоку миску вбийте яйця, додайте звичайний і ванільний цукор. Збийте до однорідності.

3. Додайте нарізане кубиками вершкове масло, продовжуючи збивати.

4. Вимийте хурму, обсушити. Я очистила від шкірки. Наріжте шматочками і відправте в чашу блендера.

5. Збийте до однорідності.

6. Додайте фруктове пюре в тісто.

7. І всипте просіяне борошно.

8. Замісити тісто. Воно має бути м'яким, так що борошно додавайте поступово.

9. Розділіть тісто на невеликі шматочки, скачайте їх в кульки і викладіть на деко, застелене пергаментом.

10. Випікайте печиво близько 20 хвилин. Не пересушите!

11. Трохи остудіть і подавайте до столу. Приємного чаювання!