Рецепт Печиво з чаєм «Ерл Грей» фото

Печиво з чаєм «Ерл Грей»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Дуже просте печиво, яке готується за все з 6 інгредієнтів. Ніжне, розсипчасте печиво з легким ароматом бергамота. Оцініть і ви рецепт випічки, як приготувати печиво з чаєм «Ерл Грей».

Опис приготування:

Любіть аромат і смак чаю? Не варто обмежувати себе тільки питтям, адже можна додати чай навіть до випічки. Печиво просте в приготуванні, але в той же час оригінальне, а головне - дуже смачне. Можете зробити невелику порцію, а решту тіста зберігати в морозильнику протягом декількох днів.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Чай «Ерл Грей» - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 240 грам
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
  • Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка (можна замінити лимоном)
печиво з чаєм
1. Розімніть чай в порошок, можете вручну або скористайтеся блендером.
печиво з чаєм
2. Змішайте просіяне борошно, чай, сіль.
печиво з чаєм
3. У чашу міксера викладіть м'яке вершкове масло, нарізавши його шматочками. Додайте до нього цедру і цукрову пудру. Збивайте масляну суміш близько 5 хвилин.
печиво з чаєм
4. Зменшіть швидкість міксера і додайте сухі інгредієнти, перемішайте.
печиво з чаєм
5. Розділити тісто 2 частини. Кожну частину викладіть на пергамент і сформуйте невеликий рулет. Надішліть тісто на 1 час в морозильную камеру.
печиво з чаєм
6. Розріжте кожен рулет на шматочки, попередньо зробіть надсечкі, щоб всі шматочки були однакового розміру.
печиво з чаєм
7. Викладіть печиво на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
печиво з чаєм
8. Дістаньте деко і залиште печиво до повного охолодження. Смачного!

Схожі рецепти