Печиво з чаєм «Ерл Грей»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте печиво, яке готується за все з 6 інгредієнтів. Ніжне, розсипчасте печиво з легким ароматом бергамота. Оцініть і ви рецепт випічки, як приготувати печиво з чаєм «Ерл Грей».
Любіть аромат і смак чаю? Не варто обмежувати себе тільки питтям, адже можна додати чай навіть до випічки. Печиво просте в приготуванні, але в той же час оригінальне, а головне - дуже смачне. Можете зробити невелику порцію, а решту тіста зберігати в морозильнику протягом декількох днів.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Чай «Ерл Грей» - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 240 грам
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка (можна замінити лимоном)
1. Розімніть чай в порошок, можете вручну або скористайтеся блендером.
2. Змішайте просіяне борошно, чай, сіль.
3. У чашу міксера викладіть м'яке вершкове масло, нарізавши його шматочками. Додайте до нього цедру і цукрову пудру. Збивайте масляну суміш близько 5 хвилин.
4. Зменшіть швидкість міксера і додайте сухі інгредієнти, перемішайте.
5. Розділити тісто 2 частини. Кожну частину викладіть на пергамент і сформуйте невеликий рулет. Надішліть тісто на 1 час в морозильную камеру.
6. Розріжте кожен рулет на шматочки, попередньо зробіть надсечкі, щоб всі шматочки були однакового розміру.
7. Викладіть печиво на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
8. Дістаньте деко і залиште печиво до повного охолодження. Смачного!