Рецепт Печиво «Наполеон» фото

Печиво «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Мигдалеве борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 12-16
Час приготування: 35 хв.

Якщо ви любите готувати не тільки смачні, але і оригінальні десерти, тоді спробуйте зробити печиво"Наполеон" в домашніх умовах. У нього незвичайна форма і вельми оригінальний смак.

Опис приготування:

Це печиво отримало свою назву не просто так, воно повторює форму шапки знаменитого полководця. Хочете здивувати близьких і гостей незвичайним ласощами? Тоді запам'ятовуйте рецепт приготування печива"Наполеон" .

  • Мигдалеве борошно - 150 грам
  • Мед - 50-70 грам
  • Какао - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 100 грам
печиво
1. Якщо миндальную борошно не вдалося знайти в продажу, то її можна зробити самостійно. Мигдаль потрібно трохи підсушити на сковороді і подрібнити в блендері. З'єднати мигдаль з медом і для додаткового аромату додати трохи мигдальної есенції.
печиво
2. Все ретельно перемішати і з'єднати в кульку. Прибрати на деякий час в холодильник.
печиво
3. Розм'якшене вершкове масло з'єднати з цукром і збити. Додати яйце і щіпку солі. Всипати просіяне з какао борошно і замісити тісто. В рецепт приготування печива"Наполеон" можна використовувати також ванілін.
печиво
4. Тісто краще трохи охолодити, щоб з ним легше було працювати. Розкачати його досить тонко і за допомогою виїмки або склянки вирізати кружальця.
печиво
5. Від чистого цукру відщипнути невеликий шматочок і скачати з нього кульку. Викласти його в середину кружечка.
печиво
6. Зліпити краю, формуючи знамениту треуголку.
печиво
7. Викласти печиво на пергамент для випічки або деко і відправити в добре розігріту духовку хвилин на 10-12.
печиво
8. Коли печиво"Наполеон" в домашніх умовах готове його потрібно як слід остудити. При бажанні дно треуголки можна опустити в шоколадну глазур.

Схожі рецепти