Рецепт Печиво на горілці фото

Печиво на горілці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Нехай вас не бентежить назва рецепта - це справжнє десертне печиво, в якому не відчувається смак алкоголю. Горілка додається в тісто лише для того, щоб зробити його більш хрусткими.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати печиво на горілці. Для начинки можна використовувати що завгодно: джем, варення або горіхову пасту. Головне, щоб начинка була не надто рідкою. Рецепт простий, печиво швидко готується, так що виручить, коли терміново потрібно приготувати щось солоденьке. Беріть на замітку!

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Вода - 3/4 склянки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Горілка - 2 Ст. Ложки
  • Маргарин - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Горіхова паста - За смаком
печиво на горілці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
печиво на горілці - фото крок 2
Розітріть борошно з маргарином в крихту.
печиво на горілці - фото крок 3
Оцет розведіть у воді. Додайте в борошно воду, сіль і горілку. Замісити тісто.
печиво на горілці - фото крок 4
Приберіть тісто в морозилку на 15-20 хвилин.
печиво на горілці - фото крок 5
Розкачайте тісто завтовшки в півсантиметра. Потім наріжте на квадрати.
печиво на горілці - фото крок 6
В серединку кожного квадрата покладіть начинку. Защипніть протилежні краю.
печиво на горілці - фото крок 7
Викладіть печиво на пергамент. Випікайте до золотистого кольору 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
печиво на горілці - фото крок 8
Печиво на горілці готове, смачного!

Схожі рецепти