Рецепт Печиво «крекери» фото

Печиво «крекери»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Крекери
Кількість порцій: 20-30
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні хрусткі печива дуже легко приготувати вдома. Їх можна робити різних розмірів і з різними добавками: сиром, ароматними сухими травами, солодкими або солоними. Ось один з варіантів крекерів.

Опис приготування:

Перед вами найпростіший рецепт приготування крекерів. Інгредієнтів мінімум, процесів теж мінімум. Не лінуйтеся і приготуйте їх, адже так приємно похрумтіти цими смачними печеньки ввечері перед телевізором з чашкою чаю. Отже, розповідаю, як приготувати печиво"Крекери" .

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач для тіста - 3 чайних ложки (без гірки)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Холодна вода - 2/3 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
печиво
Змішайте борошно, цукор, сіль і розпушувач. Потім додайте холодне вершкове масло і перебити в комбайні або перетріть руками в крихту.
печиво
Додайте рослинне масло і воду, замісіть тісто. Надішліть його в холодильник хвилин на 20.
печиво
Розкачайте тісто якомога тонше і наріжте майбутні крекери будь-якій зручній для вас формою.
печиво
Викладіть крекери на деко, застелене пергаментом, і проколіть заготовки зубочисткою або вилкою.
печиво
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до потрібної вам ступеня рум'янцю. Потім злегка змащуємо крекери рослинним або розтопленим вершковим маслом і посипаємо дрібною сіллю.
печиво
Крекери готові, смачного.

Схожі рецепти