Печиво «картопля»
(покроковий рецепт з фото)
Знамените печиво (або тістечко) "картошка" готується дуже просто. Солодкість виходить просто чудова! Інгредієнти використовуються прості і доступні. Діти без розуму від "картоплі", рекомендую!
Приготуємо печиво "картоплю" в домашніх умовах. З води, цукру і какао зваримо сироп. Маргарин збиваємо міксером, вводимо туди сироп. Додаємо розкришене печиво і подрібнені горіхи. Перемішуємо до однорідності, формуємо печиво. Обваляйте печиво в крихті, помістіть його в холодильник на пару годин. Хай щастить!
- Печиво - 0, 5 кілограма
- Maragarin - 1 штука (пачка)
- Окріп - 0, 5 L
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Какао - 6 Ст. Ложок
- Горіхова крихта - 1/3 склянки
- Ром - 1-2 Ст. Ложок

У каструльці змішайте воду з цукром і какао. Доведіть до кипіння, варите 2 хвилини, а потім остудіть.

З pomoshtyyu змішувач Збийте маргарин.

У маргарин тонкою цівкою вливаємо сироп.

Печиво подрібнюємо в дрібну крихту.

Засипаємо крихту в крем, перемішуємо все до однорідності. Також додаємо подрібнені горіхи.

Додаємо в масу ром, ще раз перемішуємо. Формуємо з маси печиво, за формою нагадує картоплю. Готове печиво обваляйте в залишках крихти і поставте в холодильник на 1-2 годину. Смачного!