Рецепт Печиво «Їжачки» фото

Печиво «Їжачки»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло, Яєчний жовток
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Новий рік, Різдво
Випічка, Печиво

Печиво "їжачки" називається так тому, що походить на малесенького їжачка, шоколадного, правда, зі світлими (вафельними) колючками. У кожного "їжачка" - свій характер, тобто. Печиво готується з сюрпризом!

Печиво "їжачки" тане в роті. Воно - смачне, красиво виглядає і стане прикрасою як дитячого, так і дорослого свят. Приготування печива "їжачки" можна розділити на два етапи - випічка печива і приготування шоколадної глазурі. Потім треба просто вмочити печиво в глазурі і обваляти в тертої вафлі.

  • Вершкове масло - 380 грам(220 г - для тіста, 160 г - для глазурі)
  • Цукор - 2 склянки(1/4 склянки - для тіста)
  • Яєчні жовтки - 5 штук (відварені круто)
  • Крем - 1/3 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Ваніль - 2 чайних ложки
  • Ізюм - 1/2 склянки
  • Молоко - 1/2 склянки (для глазурі)
  • Какао-порошок - 6 Ст. Ложок (для глазурі)
  • Вафля - 220 грам
печиво
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Відваріть яйця круто. Остудіть, очистіть і виберіть жовтки. Розімніть жовтки в мисці виделкою (майже до порошку).
печиво
2. Блендером збийте вершкове масло з цукром до однорідної кашки.
печиво
3. Додайте до цукрово-масляною масою яєчний жовток і продовжуйте збивати.
печиво
4. Потім введіть сметану і ваніль. Продовжуйте збивати.
печиво
5. В окремій мисочці змішайте соду з борошном, потім суміш введіть в тісто. Перемішайте. Тісто має вийти ніжним і воно не буде липнути до рук.
печиво
6. З тіста сформуйте млинець, розміром з "чашечку" столової ложки. Туди вкладіть кілька ягідок родзинок.

Схожі рецепти