Рецепт Печиво «черепашки» фото

Печиво «черепашки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт печива з пісочного тіста в формі черепашок. Солодкі, розсипчасті, тануть у роті. Завдяки своїм зовнішнім виглядом їх точно оцінять діти. Ідеально підійдуть для вечірнього чаювання в колі сім'ї.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати печиво"Черепашки" , я розповім нижче. Замість какао-порошку можна використовувати чай матчу, тоді печиво вийде зеленого кольору. Дана кількість інгредієнтів розраховане на 6 штук печива великого розміру.

  • Маргарин - 90 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 75 грам
  • Крохмаль кукурудзяний - 1/2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Шоколад - 5 грам
  • Сіль - 1 щіпка
печиво
Підготуйте всі інгредієнти.
печиво
Збийте за допомогою міксера рослинне масло, маргарин і цукрову пудру.
печиво
Додайте щіпку солі, ванілін, крохмаль і розпушувач, ще раз перемішайте. Потім поступово почніть всипати борошно. Замісити однорідне тісто.
печиво
Розділити тісто на дві частини. В одну частину додайте какао-порошок, гарненько вимісити до однорідного кольору.
печиво
З коричневої частини скачайте 6 круглих панцирів. Зубочисткою зробіть на них візерунок ґрати. З білої частини скачайте 6 овалів розміром, як волоський горіх і 24 кульки розміром, в funduk.
печиво
Викладіть на пергамент ніжки і голови черепашок, зверху на них покладіть панцир. Частини печива ніяк спеціально не потрібно скріплювати. Випікайте печиво 15-18 хвилин при температурі 175-180 градусів. Потім дістаньте з духовки і залиште на деку остигати.
печиво
Розтопіть шматочок шоколадки. За допомогою кулінарної кисті намалюйте черепашкам очі.
печиво
Печиво"Черепашки" готово, смачного!

Схожі рецепти