Рецепт Печінкова запіканка фото

Печінкова запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця чудова запіканка сподобається всім, хто любить страви з печінки. Приготувати її досить просто, а за смаком вона настільки ніжна, що просто тане в роті.

Опис приготування:

Я дуже люблю печінку, тому для мене будь-яку страву з неї виходить смачне, а так як є безліч варіантів приготування печінки, то я намагаюся щоразу придумувати щось новеньке. Рецепт приготування печінкової запіканки, про який я хочу вам розповісти, один з моїх найулюбленіших, тому що смак у неї дійсно чудовий. Тут ідеально поєднуються всі інгредієнти, а після запікання вони обмінюються смаками і ароматами один одного. Таке блюдо найкраще їсти гарячим, але навіть в холодному вигляді воно залишається смачним, і набуває нових смакові відтінки. Обов'язково спробуйте такий простий рецепт печінкової запіканки, ви не пошкодуєте про витрачений час і сили.

  • Печінка - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки(1 - в тісто, 2 в начинку)
  • Морква - 2 штуки
  • Крупа манна - 2 Ст. Ложки
  • Кефір - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Вершкове масло - За смаком (для змащування форми)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
печінкова запіканка - фото крок 1
Кефір наливаємо в миску, додаємо манку і яйце.
печінкова запіканка - фото крок 2
Тепер нам необхідно подрібнити печінку і одну цибулину, це можна зробити за допомогою блендера або м'ясорубки.
печінкова запіканка - фото крок 3
Переливаємо печінкову масу в миску до кефіру, яйцю і манки, перемішуємо до однорідності, ставимо миску в холодильник.
печінкова запіканка - фото крок 4
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а морква трьом на крупній тертці.
печінкова запіканка - фото крок 5
Обсмажуємо овочі на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору.
печінкова запіканка - фото крок 6
Далі необхідно дістати форму для запікання. Змащуємо її вершковим маслом і посипаємо панірувальними сухарями.
печінкова запіканка - фото крок 7
Виливаємо в форму половину печінкової маси.
печінкова запіканка - фото крок 8
Зверху кладемо обсмажені овочі, рівномірно їх розподіляємо.
печінкова запіканка - фото крок 9
Поливаємо все другою половиною печінкової маси.
печінкова запіканка - фото крок 10
Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 35-40 хвилин. Готову запіканку виймаємо, а коли вона трохи охолоне, нарізаємо на шматочки і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти