Ковбаса печінкова домашня
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, печінку - продукт особливий, "на любителя" . Але навіть мої домочадці, які на дух її не виносять (у всіх сенсах), їли цю ковбасу з превеликим задоволенням! смачна, ніжна і соковита!
Звичайно ж, такий рецепт приготування ковбаси печінкової домашньої вигідно відрізняється від її ж "магазинних побратимів" . Якщо ви ніколи не купували печінкову ковбасу, - то і не намагайтеся, її чи ні, або вона жахлива на смак. Чи то справа дізнатися, як зробити ковбасу печінкову домашню, і втілити цю задумку в життя! А я бажаю вам успіхів!
- Печінка свиняча - 500 грам (можна брати яловичу)
- Сало - 300 грам
- Молоко - 100 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Свинячі кишки очищені - 3 штуки
- Сіль - За смаком
1. Сало ріжемо маленькими кубиками, печінку пропустимо через м'ясорубку або блендер. Змішаємо з яйцями, сіллю і приправами.
2. Тепер додамо лук, попередньо обсмажений на рослинному маслі. Перемішаємо.
3. Слідом за цибулею - манку. Залишити на 15-20 хвилин настоятися.
4. В останню чергу додамо молоко, перемішаємо, коли манка вже повністю набубнявіє, і цією сумішшю трамбуємо свинячі кишки. Розмір ковбасок довільний.
5. У розігрітій до 180 духовці запікаємо такі ковбаски 30-40 хвилин. Готово!