Рецепт Ковбаса печінкова домашня фото

Ковбаса печінкова домашня
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка, Ковбаса
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Звичайно, печінку - продукт особливий, "на любителя" . Але навіть мої домочадці, які на дух її не виносять (у всіх сенсах), їли цю ковбасу з превеликим задоволенням! смачна, ніжна і соковита!

Звичайно ж, такий рецепт приготування ковбаси печінкової домашньої вигідно відрізняється від її ж "магазинних побратимів" . Якщо ви ніколи не купували печінкову ковбасу, - то і не намагайтеся, її чи ні, або вона жахлива на смак. Чи то справа дізнатися, як зробити ковбасу печінкову домашню, і втілити цю задумку в життя! А я бажаю вам успіхів!

  • Печінка свиняча - 500 грам (можна брати яловичу)
  • Сало - 300 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Манька - 3 Ст. Ложки
  • Свинячі кишки очищені - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
ковбаса печінкова домашня - фото крок 1
1. Сало ріжемо маленькими кубиками, печінку пропустимо через м'ясорубку або блендер. Змішаємо з яйцями, сіллю і приправами.
ковбаса печінкова домашня - фото крок 2
2. Тепер додамо лук, попередньо обсмажений на рослинному маслі. Перемішаємо.
ковбаса печінкова домашня - фото крок 3
3. Слідом за цибулею - манку. Залишити на 15-20 хвилин настоятися.
ковбаса печінкова домашня - фото крок 4
4. В останню чергу додамо молоко, перемішаємо, коли манка вже повністю набубнявіє, і цією сумішшю трамбуємо свинячі кишки. Розмір ковбасок довільний.
ковбаса печінкова домашня - фото крок 5
5. У розігрітій до 180 духовці запікаємо такі ковбаски 30-40 хвилин. Готово!

Схожі рецепти