Рецепт Печінкова ковбаса фото

Печінкова ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Домашня натуральна ковбаска з печінки - це неймовірне ласощі. Навіть якщо ви невеликий шанувальник субпродуктів, дуже рекомендую спробувати повторити на своїй кухні цей нескладний рецепт!

Опис приготування:

Перед вами приголомшливий спосіб, як приготувати печінкову ковбасу. Сам процес не можна назвати простим, але якщо ви хоча б раз робили ковбаски в домашніх умовах, то для вас все буде легко. Крім безпосередньо печінки в рецепті використовується м'ясо і сало, так що в результаті виходить неймовірний делікатес, від якого просто неможливо відірватися.

  • Бульйон - 150 мілілітрів (кістки, цибулина, морква)
  • Печінка - 500 грам
  • Свинина - 300 грам
  • Сало - 70 грам (приблизно)
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Крупа манна - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Кишки - За смаком
печінкова ковбаса - фото крок 1
1. Використовувати в процесі приготування вам потрібно бульйон. Щоб зварити хороший і наваристий, використовуйте м'ясо на кістці (можна просто кісточки) і овочі.
печінкова ковбаса - фото крок 2
2. Печінка вимийте, очистіть при необхідності і опустіть в киплячу воду на пару хвилин. Дістаньте і остудіть трохи.
печінкова ковбаса - фото крок 3
3. Підготуйте інші інгредієнти: очистіть цибулю, наріжте середніми шматочками м'ясо, печінку і приблизно половину сала. Додайте яйце.
печінкова ковбаса - фото крок 4
4. Пропустіть все через м'ясорубку або подрібніть в блендері до однорідності. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте при бажанні сушені трави. Всипте манну крупу. Другу половину сала подрібніть кубиками і додайте в фарш.
печінкова ковбаса - фото крок 5
5. Далі найвідповідальніший процес - фаршем потрібно начинити кишки. Дуже зручно робити це за допомогою спеціальної насадки на м'ясорубку.
печінкова ковбаса - фото крок 6
6. Печінкова ковбаска досить делікатна, так що її потрібно варити не в киплячій, а просто в гарячій воді. Приблизний час - 40-45 хвилин.
печінкова ковбаса - фото крок 7
7. Готову ковбаску остудіть і подавайте до столу з соусом, свіжим хлібом і овочами за смаком.
Смачного!

Схожі рецепти