Печінка з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Печінка з морквою і цибулею - простий рецепт дуже смачного і ситного салату, який мене виручає в скрутну хвилину. Готується легко, швидко, коштує зовсім недорого, зате на смак простий і геніальний.
Дуже смачний і досить гарний салат з печінки з морквою і цибулею заслуговує на особливу увагу. Мені подобається його простота, смак і той факт, що він дуже бюджетний. При цьому салат дуже ситний. За часів фінансових труднощів він радує всю нашу сім'ю, їм легко наїсться і при цьому відчути, що з'їв якесь серйозне блюдо або новорічний салат Печінка з морквою і цибулею прекрасне поєднання, яке не потребує будь-яких доповнень.
Успіхів і приємного апетиту!
- Яловича печінка - 240 грам (відварна)
- Свіжа морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Соняшникова олія - 100 грам
- Майонез - 50 грам
Печень отвариваем в подсоленной воде до полной готовности и остужаем.
Дрібно нарізаємо цибулю.
На средней или мелкой терке натираем морковь.
На подсолнечном масле обжариваем сначала лук, Затем добавляем через несколько минут морковь. Обсмажуємо, перемішуючи, близько 6 хвилин.
Печень натираем на мелкой терке или пропускаем через мясорубку, як Вам зручніше.
Затем в салатнице смешиваем лук, морква і майонез. Наша салат готов!