Рецепт Печінка з цибулею тушкована фото

Печінка з цибулею тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Птах, Курка, Печінка, Цибуля, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Смачно, ситно, запашний! Все це про печінки, тушкованої з цибулею. Обов'язково спробуйте приготувати.

У сковороді спочатку обсмажте печінку, потім додайте до неї цибулю. Потім - злиття вино. Гасіть все разом до готовності. Смачного!

  • Печінка куряча (індичих) - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вино червоне - 150 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
печінка з цибулею тушкована - фото крок 1
Курячу печінку вимийте і наріжте на невеликі шматочки.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 2
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 3
У сковороді (з додаванням олії) обсмажте печінку.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 4
Додайте цибулю. Перемішайте, тушкуйте все разом 5 хвилин, поки цибуля не стане м'яким.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 5
Наполягати вино. У мене домашнє. Гасіть все разом, поки вино не випарується. Додайте сіль і спеції за смаком.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 6
Подайте печінку до столу. Дуже смачно, дуже ніжно.

Схожі рецепти