Рецепт Печінка з цибулею тушкована фото

Печінка з цибулею тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Птах , Курка , Печінка , Цибуля , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Смачно, ситно, запашний! Все це про печінки, тушкованої з цибулею. Обов'язково спробуйте приготувати.

Опис приготування:

У сковороді спочатку обсмажте печінку, потім додайте до неї цибулю. Потім - злиття вино. Гасіть все разом до готовності. Смачного!

  • Печінка куряча (індичих) - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вино червоне - 150 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
печінка з цибулею тушкована - фото крок 1
Курячу печінку вимийте і наріжте на невеликі шматочки.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 2
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 3
У сковороді (з додаванням олії) обсмажте печінку.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 4
Додайте цибулю. Перемішайте, тушкуйте все разом 5 хвилин, поки цибуля не стане м'яким.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 5
Наполягати вино. У мене домашнє. Гасіть все разом, поки вино не випарується. Додайте сіль і спеції за смаком.
печінка з цибулею тушкована - фото крок 6
Подайте печінку до столу. Дуже смачно, дуже ніжно.

Схожі рецепти