Печінка з цибулею тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, ситно, запашний! Все це про печінки, тушкованої з цибулею. Обов'язково спробуйте приготувати.
У сковороді спочатку обсмажте печінку, потім додайте до неї цибулю. Потім - злиття вино. Гасіть все разом до готовності. Смачного!
- Печінка куряча (індичих) - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вино червоне - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Курячу печінку вимийте і наріжте на невеликі шматочки.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
У сковороді (з додаванням олії) обсмажте печінку.
Додайте цибулю. Перемішайте, тушкуйте все разом 5 хвилин, поки цибуля не стане м'яким.
Наполягати вино. У мене домашнє. Гасіть все разом, поки вино не випарується. Додайте сіль і спеції за смаком.
Подайте печінку до столу. Дуже смачно, дуже ніжно.