Рецепт Печінка в духовці фото

Печінка в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Яловичина, Цибуля, Бекон, Яловича печінка
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати печінку в духовці. Це зовсім не банальний рецепт, він допоможе перетворити таке, можливо, банальні речі блюдо як печінка, в складне і вишукане блюдо.

Таке блюдо можна приготувати на звану вечерю і здивувати всіх своїх гостей, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати смачне м'ясо до будь-якого гарніру.

До печінки відмінно підійде гарнір з картопляного пюре і салат зі свіжих овочів на оливковій олії.

Перед подачею прикрасьте печінку зернами граната.

Смачного!

  • Яловича печінка - 6 скибочок
  • Бекон - 6 скибочок
  • Цибуля - 2 скибочки (великих)
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Червоне сухе вино - 1/2 склянки
  • Петрушка - 1/4 склянки (нарізати)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Вода - 1/2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - - За смаком
1
Розігрійте духовку до 180С.
2
На дно форми викладіть половину дрібно нарізаного бекону, зверху - півкільця цибулі (1 шт.), викладіть решту бекону і залийте розтопленим маслом.
3
Додайте вино, петрушку, лавровий лист, чебрець, сіль, перець і 1/2 склянки води.
4
Накрийте і запікайте протягом 30 хвилин.
5
Печінка обваляйте в борошні, викладіть шматочки на спраглі бекон, накрийте фольгою і запікайте 30 хвилин, далі зніміть фольгу і запікайте ще 10 хв.

Схожі рецепти