Рецепт Печінка індички в духовці фото

Печінка індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Печінка індички
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати печінку індички в духовці? Прочитайте цей рецепт. Це ніжний м'ясний делікатес. По суті, ми будемо готувати шашлик з печінки в домашніх умовах. Незвичайне смачна страва.

Опис приготування:

Якщо немає часу чи бажання, печінку годі й вимочувати в молоці. Однак це додає їй неймовірну м'якість і видаляє мінімально присутню гіркоту.

Таку печінку дуже смачно їсти з вершковими або сметанним соусом і підливками з відвареною картоплею на гарнір.

  • Печінка індички в духовці - 1 кілограм
  • Цибулини - 3 штуки (невеликі)
  • Сало - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Молоко - 0, 5 L
печінка індички в духовці - фото крок 1
Перш за все вимийте і наріжте печінку індички на шматочки розміром не більше сірникової коробки. Залийте м'ясо свіжим молоком, залиште його маринуватися на 30 хвилин.
печінка індички в духовці - фото крок 2
Тим часом очистіть і наріжте не дуже тонкими півкільцями цибулю. Оскільки печінка індички дуже ніжна, цибуля можна ошпарити окропом, щоб він не перебивав смак м'яса.
печінка індички в духовці - фото крок 3
Сало краще брати без м'ясних прожилок, так як воно нам потрібно для жирності і соковитості страви. Сало з м'ясними прошарками при запіканні в духовці може стати твердим. Ріжемо шматочок на тонкі скибочки.
печінка індички в духовці - фото крок 4
Зливаємо молоко, висушуємо печінку. Дістаємо деко, застилає його харчовою фольгою. Якщо у вас є невеликі шампури або дерев'яні шпажки, то краще нанизати на них по черзі шматочки печінки, порт і Сало. Якщо шампурів і шпаг немає, просто викладіть всі інгредієнти на деко рядами, чергуючи їх.
печінка індички в духовці - фото крок 5
Запікається блюдо в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Після цього шампура або шпажки треба перевернути. При їх відсутності просто переверніть шматочки м'яса виделкою і залиште в духовці ще на 15 хвилин. Як і шашлик, який готується на вугіллі, цей можна перевірити на готовність, надрізавши ножем і спробувавши.

Схожі рецепти