Рецепт Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт) фото

Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Сьогодні розповім вам, як приготувати курячу печінку в духовці за оригінальним рецептом. Рецепт досить легкий, однак незвичайний, їм точно вдасться здивувати домочадців і гостей. Приступаємо!

Опис приготування:

Таке блюдо нікого не зможе залишити байдужим, адже готується воно легко і просто, а його непередаваний смак зможе здивувати всіх і кожного. Таку печінку можна подавати як самостійне блюдо або доповнити гарніром з овочів або рису.

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Сир твердий - 180 грам
  • Борошно - 2, 5 Ст. Ложки
  • Крем - 3, 5 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
1
Курячу печінку промийте, зачистите і наріжте невеликими шматочками. Додати сіль, поперчіть, обваляйте в борошні й обсмажте на розігрітій з рослинним маслом сковороді, 5-8 хвилин.
2
Своїм та чистимо всі овочі. Томати наріжте дрібними кубиками, цибуля - півкільцями. Надішліть до печінки.
3
Вміст сковороди викладіть у форму для запікання, додайте улюблені спеції, розподіліть сирно-сметанним масу (сметана + тертий сир) і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте до утворення золотистої скоринки.
4
Смачного!

Схожі рецепти