Куряча печінка в духовці (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати курячу печінку в духовці за оригінальним рецептом. Рецепт досить легкий, однак незвичайний, їм точно вдасться здивувати домочадців і гостей. Приступаємо!
Таке блюдо нікого не зможе залишити байдужим, адже готується воно легко і просто, а його непередаваний смак зможе здивувати всіх і кожного. Таку печінку можна подавати як самостійне блюдо або доповнити гарніром з овочів або рису.
- Куряча печінка - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Сир твердий - 180 грам
- Борошно - 2, 5 Ст. Ложки
- Крем - 3, 5 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1
Курячу печінку промийте, зачистите і наріжте невеликими шматочками. Додати сіль, поперчіть, обваляйте в борошні й обсмажте на розігрітій з рослинним маслом сковороді, 5-8 хвилин.
2
Своїм та чистимо всі овочі. Томати наріжте дрібними кубиками, цибуля - півкільцями. Надішліть до печінки.
3
Вміст сковороди викладіть у форму для запікання, додайте улюблені спеції, розподіліть сирно-сметанним масу (сметана + тертий сир) і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте до утворення золотистої скоринки.
4
Смачного!