Печінка в вершках (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачно поїсти Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати печінку в вершках за оригінальним рецептом. Блюдо виходить неймовірно ніжним і соковитим, так що не будемо тягнути.
Тепер і вам буде відомий рецепт швидкого приготування смачної печінки в вершках.
Блюдо прекрасним чином підійде на обід або вечерю. Як гарнір можна подати відварені макарони або картопля. Буде дуже смачно
- Куряча печінка - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вершки - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль, спеції - За смаком
Насамперед починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Курячу печінку промиваємо під водою, нарізаємо на шматочки.
Тепер очищаємо від шкірки овочі. Морква можемо натерти або нарізати, цибулю дрібно рубаємо.
На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і починаємо обсмажувати на ньому морква з цибулею до м'якості.
Коли овочі стануть м'якше, додаємо до них курячу печінку, яку попередньо обвалюють в борошні.
Обсмажуємо до золотистого, періодично перемішуючи, потім додаємо вершки і спеції, тушкуємо все під кришкою 15 хвилин.
Блюдо готово, смачного!