Куряча печінка в вершках в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Печінка в вершках виходить дуже ніжною і соковитою, завдяки швидкій обсмажуванні. Вершки надають тонкий молочний смак.
Вимийте печінку і овочі, підготуйте вершки. На змащене маслом дно мультиварки укладіть продукти, залийте вершками. Тушіте 15-20 хвилин. Готово!
- Печінка куряча - 500 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Підготуємо продукти. Печінка слід ретельно вимити. Цибулю і часник очистіть.
Подрібніть цибулю і часник.
На дно каструлі мультиварки налийте ложку масла, змастіть дно. Викладіть частину цибулі і часнику, зверху - печінку, і знову цибулю і часник. Посипте спеціями і сіллю.
Влийте вершки. Жирність вершків може бути будь-який, я взяла 8%.
Встановлюємо каструлю в машинку, і вибираємо режим "випічка", таймер на 15-20 хвилин.
Печінка в вершках готова! приємного!