Печінка в вершках в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо правильно приготувати печінку, то вона буде дуже ніжною і зовсім не прісної. Тому кожна домогосподарка повинна навчитися її робити, адже блюдо по-справжньому здивує.
Я поділюся прекрасним рецептом того, як приготувати печінку в вершках в мультиварці. Блюдо запікатиметься не більше 20 хвилин, так як цей субпродукт досить швидко проходить теплову обробку. Ми додамо трохи спецій, які тільки поліпшать вершковий смак. Готове гаряче подавайте з зеленню і овочами.
- Куряча печінка - 500 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
Лук і чистий Chesnok. Потім цибулину наріжте півкільцями, а зубчик подрібніть. Печінка промийте, дайте стекти воді.
На дно ємності для мультиварки влийте масло. Потім викладіть печінку, зверху - цибулю і часник. Засипте перець, хмелі-сунелі і сіль. Перемішайте інгредієнти. Далі влийте вершки.
Готуйте в режимі "випічка" 20 хвилин під кришкою. Подавайте печінку до столу в гарячому вигляді з гарніром.