Рецепт Печінка індички в вершках фото

Печінка індички в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах , Печінка індички
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Індичих печінку - одна з найніжніших, тому практично не вимагає додаткового замочування. Однак все одно в компанії з вершками вона виходить ще більш ніжною. Розповім, як приготувати!

Опис приготування:

Цей простий рецепт печінки індички в вершках - для вас! думаю, у вас без проблем вийде приготувати це просте блюдо, адже воно того варто! На відміну від яловичої або свинячої, індичих печінку майже не має стороннього запаху або присмаку, тому її можна попередньо НЕ вимочувати. Готується швидко, а виходить смачною!

  • Печінка індички - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вершки - 7 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
печінка індички в вершках - фото крок 1
1. Печінка промиємо й наріжемо шматочками. Солимо, викладаємо на сковорідку з олією. Чекаємо, щоб виділилася і випарувалася рідина, обсмажити до появи легкої скоринки.
печінка індички в вершках - фото крок 2
2. Тепер додамо подрібнені цибулю і часник, обсмажити все разом на середньому вогні. Цибуля повинен стати золотистим.
печінка індички в вершках - фото крок 3
3. Заливаємо все вершками, розбавимо водою так, щоб та покривала печінку. Зелень і спеції, а також лавровий лист - всі сюди додаємо.
печінка індички в вершках - фото крок 4
4. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою, поки майже вся волога не піде, а печінка не стане м'якою. Готово! Смачного!

Схожі рецепти