Печінка індички в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Індичих печінку - одна з найніжніших, тому практично не вимагає додаткового замочування. Однак все одно в компанії з вершками вона виходить ще більш ніжною. Розповім, як приготувати!
Цей простий рецепт печінки індички в вершках - для вас! думаю, у вас без проблем вийде приготувати це просте блюдо, адже воно того варто! На відміну від яловичої або свинячої, індичих печінку майже не має стороннього запаху або присмаку, тому її можна попередньо НЕ вимочувати. Готується швидко, а виходить смачною!
- Печінка індички - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Вершки - 7 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Печінка промиємо й наріжемо шматочками. Солимо, викладаємо на сковорідку з олією. Чекаємо, щоб виділилася і випарувалася рідина, обсмажити до появи легкої скоринки.
2. Тепер додамо подрібнені цибулю і часник, обсмажити все разом на середньому вогні. Цибуля повинен стати золотистим.
3. Заливаємо все вершками, розбавимо водою так, щоб та покривала печінку. Зелень і спеції, а також лавровий лист - всі сюди додаємо.
4. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою, поки майже вся волога не піде, а печінка не стане м'якою. Готово! Смачного!