Рецепт Печінка, смажена з цибулею фото

Печінка, смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Цибуля, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні будемо смажити печінку, да не просто її одну, але ще і з цибулею. Буде просто, соковиті і, звичайно ж, смачно. Сьогодні поділюся з вами невеликим секретом, як приготувати печінку, смажену з цибулею.

За що люблю готувати таким чином печінку, так це за те, що виходить абсолютно універсальне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром і / або салатом. Готуйте печінку частіше, вона корисна.

  • Печінка - 500 грам (куряча)
  • Соняшникова олія - 6 Ст. Ложок(rafinirovannoe)
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
печінка, смажена з цибулею - фото крок 1
Насамперед промиваємо печінку. Я сьогодні готую курячу. Очищаємо її від усіляких пленочек. Ріжемо печінку шматочками невеликого розміру.
печінка, смажена з цибулею - фото крок 2
Лук очищаємо від лушпиння і промиваємо під водою. Нарізаємо його півкільцями.
печінка, смажена з цибулею - фото крок 3
У невеликій плоскій тарілці з'єднуємо борошно і хмелі-сунелі. Перемішуємо. Нарізану печінку гарненько обвалюють в цій суміші і викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду.
печінка, смажена з цибулею - фото крок 4
Печінка повинна лежати на сковороді в одним шар. Через хвилини 4 смаження на великому вогні перевертаємо печінку. Додаємо нарізану цибулю. Трохи помішуючи, продовжуємо готувати.
печінка, смажена з цибулею - фото крок 5
Хвилини через 4 солимо, зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою. Важливо: цибуля до цього моменту повинен розм'якшити. Готуємо страва під кришкою ще хвилин 6-7. Не забувайте помішувати, щоб печінка з цибулею не підгоріли.

Схожі рецепти