Печінка, смажена з цибулею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні будемо смажити печінку, да не просто її одну, але ще і з цибулею. Буде просто, соковиті і, звичайно ж, смачно. Сьогодні поділюся з вами невеликим секретом, як приготувати печінку, смажену з цибулею.
За що люблю готувати таким чином печінку, так це за те, що виходить абсолютно універсальне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром і / або салатом. Готуйте печінку частіше, вона корисна.
- Печінка - 500 грам (куряча)
 - Соняшникова олія - 6 Ст. Ложок(rafinirovannoe)
 - Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Борошно - 3 Ст. Ложки
 - Сіль - 2 щіпки
 

Насамперед промиваємо печінку. Я сьогодні готую курячу. Очищаємо її від усіляких пленочек. Ріжемо печінку шматочками невеликого розміру.

Лук очищаємо від лушпиння і промиваємо під водою. Нарізаємо його півкільцями.

У невеликій плоскій тарілці з'єднуємо борошно і хмелі-сунелі. Перемішуємо. Нарізану печінку гарненько обвалюють в цій суміші і викладаємо на розігріту з рослинним маслом сковороду.

Печінка повинна лежати на сковороді в одним шар. Через хвилини 4 смаження на великому вогні перевертаємо печінку. Додаємо нарізану цибулю. Трохи помішуючи, продовжуємо готувати.

Хвилини через 4 солимо, зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою. Важливо: цибуля до цього моменту повинен розм'якшити. Готуємо страва під кришкою ще хвилин 6-7. Не забувайте помішувати, щоб печінка з цибулею не підгоріли.