Рецепт Печінка по-китайськи фото

Печінка по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Я люблю східну кухню. Страви завжди виходять насиченого смаку. Печінка по-китайськи у мене вийшла саме такою. Смачно, просто і не дорого. Тепер я буду робити печінку по-китайськи частіше.

Печінка по-китайськи готується дуже швидко. Я готую печінку по-китайськи з індичої печінки і вона виходить дуже ніжною, тому що печінка птиці готується дуже швидко. Печінка по-китайськи добре поєднується з гарніром з рису. І виглядає це красиво і апетитно! пробуйте!

  • Печінка індички - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Томатний соус - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - За смаком
печінка по-китайськи - фото крок 1
Печінка помити і очистити від плівки. Нарізати на шматочки довільної форми.
печінка по-китайськи - фото крок 2
Приготувати маринад. Змішати крохмаль, сіль, часник, паприку і рослинне масло -3 ст. Ложки.
печінка по-китайськи - фото крок 3
Викласти в маринад печінку і дати постояти 10-15 хвилин.
печінка по-китайськи - фото крок 4
Цибулю почистити і нарізати півкільцями.
печінка по-китайськи - фото крок 5
Приготувати соус з меду, томатного кетчупу і соєвого соусу. Добре розмішати.
печінка по-китайськи - фото крок 6
Розігріти сковороду з рослинним маслом і обсмажити печінку з двох сторін протягом буквально 5 хвилин.
печінка по-китайськи - фото крок 7
Додати до печінки цибулю і посмажити ще 2-3 хвилини.
печінка по-китайськи - фото крок 8
Влити в сковороду приготований соус, додати, якщо потрібно трохи води і тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин.

Схожі рецепти