Печінка по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю східну кухню. Страви завжди виходять насиченого смаку. Печінка по-китайськи у мене вийшла саме такою. Смачно, просто і не дорого. Тепер я буду робити печінку по-китайськи частіше.
Печінка по-китайськи готується дуже швидко. Я готую печінку по-китайськи з індичої печінки і вона виходить дуже ніжною, тому що печінка птиці готується дуже швидко. Печінка по-китайськи добре поєднується з гарніром з рису. І виглядає це красиво і апетитно! пробуйте!
- Печінка індички - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Томатний соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Паприка - За смаком
Печінка помити і очистити від плівки. Нарізати на шматочки довільної форми.
Приготувати маринад. Змішати крохмаль, сіль, часник, паприку і рослинне масло -3 ст. Ложки.
Викласти в маринад печінку і дати постояти 10-15 хвилин.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями.
Приготувати соус з меду, томатного кетчупу і соєвого соусу. Добре розмішати.
Розігріти сковороду з рослинним маслом і обсмажити печінку з двох сторін протягом буквально 5 хвилин.
Додати до печінки цибулю і посмажити ще 2-3 хвилини.
Влити в сковороду приготований соус, додати, якщо потрібно трохи води і тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин.