Печеня зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть гарненько поїсти? Зробіть дуже насичене і ситне блюдо -
Печеня з свинини в мультиварці. М'ясо з овочами гаситися у власному соку, виходить чудово! рекомендую приготувати!
До вашої уваги - простий рецепт приготування печені з свинини в мультиварці. М'ясо гаситися разом з овочами і сметаною близько 1 годину. Замість сметани можна додати майонез або просто воду (в крайньому випадку).
Блюдо відмінно підходить на обід або вечерю. Гарного вам дня!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томати - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Поріжте півкільцями цибулю, моркву натріть на тертці. Помістіть овочі в чашу мультиварки.
На овочі кладемо порізане шматочками м'ясо. Солимо і перчимо до смаку.
Тепер викладаємо порізані в довільному порядку томати, зверху присипаємо подрібненим часником.
Ріжемо кружальцями картоплю і кладемо зверху на томати. Солимо і заливаємо сметаною і водою.
Печеня готується в режимі "гасіння" 1 час.
Смачного!