Печеня з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Апетитне і ароматне блюдо. Капуста добре поєднується з овочами і спеціями. Печеня з капусти - відмінне блюдо на всі випадки життя. Спробуйте, не пошкодуєте!
Приготування цієї страви можна варііровать як завгодно. Можете готувати з м'ясом і без.ІГріби можна використовувати як свіжі, так і сушені. Спецій можете додати побільше на свій розсуд. Якщо будете використовувати м'ясо, то раджу свинину. Для приготування цього чудового блюда, вам потрібно виконати кілька простих кроків, про які я Вам докладно розповім.
- Капуста - 400 грам
- Гриби - 300 грам
- М'ясо - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Червоний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Бульйон - 250 мілілітрів
- Коріння петрушки і селери - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Поріжте м'ясо кубиками, цибулю кільцями, а гриби пластинками.
2
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Посоліть м'ясо і злегка обсмажте.
3
Коли м'ясо зарум'яниться, додайте гриби, а через 3-4 хвилини - цибуля. Помішуючи, смажте хвилин 10.
4
Капусту крупно пошинкуйте, додайте на сковороду і тушкуйте 15 хвилин.
5
Потім додайте м'якоть помідора і спеції: червоний перець, нарізані пряні коріння, лавровий лист, сіль і все добре перемішайте.
6
Влийте на сковороду бульйон, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом 35 хвилин.
7
На стіл можна подавати як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. До цієї страви обов'язково подайте сметану.
Смачного!
Смачного!