Печеня в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно простий рецепт приготування печені в мультиварці допоможе вам без особливих клопотів приготувати дійсно смачний обід або вечерю для всієї родини. Прекрасне блюдо - смачне і поживне.
Я пропоную вам легкий рецепт приготування печені в мультиварці (найкраще рецепт підходить для мультіварок Scarlett). Рецепт цей хороший тим, що його можна змінювати на власний розсуд. Я використовувала баклажани і печериці, а ви можете додавати будь-які овочі - квасоля, кабачки, пастернак, горошок - Усе, що душа забажає. Читайте рецепт приготування печені в мультиварці:
1. М'ясо порізати невеликими шматочками (можна його трохи обсмажити в сковороді, а можна відразу покласти в мультиварку).
2. Лук поріжте півкільцями, картопля - великими кубиками, а морква і болгарський перець - середніми кубиками. Також поріжте невеликими шматочками баклажани, гриби, або ті овочі, які ви збираєтеся використовувати.
3. Всі продукти укладіть шарами в мультиварку - спочатку м'ясо, потім цибулю, картопля і інші овочі в довільному порядку.
4. Додайте трохи гарячої води (чим більше води додасте, тим більше рідким буде спекотне), сіль, видавлений часник і спеції.
5. Виберіть режим "гасіння"/ "варка" і встановіть таймер на 2 годину. Після звукового сигналу вимкніть мультиварку і все ретельно перемішайте.
Печеня в мультиварці готове. Смачного!
- Яловичина - 500 грам (вам знадобиться м'якоть яловичини.)
- Картопля - 6 штук
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 300 грам
- Баклажани - 300 грам
- Паприка - 3 штуки
- Сіль, спеції - - За смаком
1. М'ясо порізати невеликими шматочками (можна його трохи обсмажити в сковороді, а можна відразу покласти в мультиварку).
2. Лук поріжте півкільцями, картопля - великими кубиками, а морква і болгарський перець - середніми кубиками. Також поріжте невеликими шматочками баклажани, гриби, або ті овочі, які ви збираєтеся використовувати.
3. Всі продукти укладіть шарами в мультиварку - спочатку м'ясо, потім цибулю, картопля і інші овочі в довільному порядку.
4. Додайте трохи гарячої води (чим більше води додасте, тим більше рідким буде спекотне), сіль, видавлений часник і спеції.
5. Виберіть режим "гасіння"/ "варка" і встановіть таймер на 2 годину. Після звукового сигналу вимкніть мультиварку і все ретельно перемішайте.
Печеня в мультиварці готове. Смачного!