Печеня по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Любителям простий і смачної їжі присвячується! Неповторне печеня по-селянськи, приготоване з соковитою свинини і свіжих овочів. Блюдо підходить для обіднього столу або на вечерю. Обов'язково пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування печені по-селянськи. Для спекотного я використовував: свинячий ошийок, цибуля, помідори, болгарський перець, картопля, часник овочевий бульйон, петрушку і спеції. Вийшло дуже смачно і ситно! Ідеально підходить для сімейного обіду!
- Свинячий ошийок - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Перецьь болгарський - 2 штуки (червоний і зелений)
- Помідори - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Картопля - За смаком
- Бульйон овочевий - 250 мілілітрів
- Петрушка - За смаком
Подрібнюємо цибулю і часник. М'ясо нарізаємо середніми кубиками. Розігріваємо в глибокій сковороді олію і обсмажуємо м'ясо, до румяности. Відразу ж додаємо цибулю і часник, tusim 3-4 хвилини.
Томати і перець нарізаємо тонкими скибочками, додаємо на сковороду. Готуємо ще 5-6 хвилин.
Накриваємо кришкою і даємо овочам і м'ясу згасити у власному соку 15 хвилин. Якщо сковорода маленька - перекладаємо все в каструльку. Вливаємо зверху бульйон і додаємо картоплю, порізаний кубиками. Також кладемо лавровий лист і будь-які спеції. Тушкуємо до готовності картоплі. В кінці додаємо петрушку.