Рецепт Печеня по-селянськи фото

Печеня по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Печеня , По-селянськи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любителям простий і смачної їжі присвячується! Неповторне печеня по-селянськи, приготоване з соковитою свинини і свіжих овочів. Блюдо підходить для обіднього столу або на вечерю. Обов'язково пробуємо!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування печені по-селянськи. Для спекотного я використовував: свинячий ошийок, цибуля, помідори, болгарський перець, картопля, часник овочевий бульйон, петрушку і спеції. Вийшло дуже смачно і ситно! Ідеально підходить для сімейного обіду!

  • Свинячий ошийок - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Перецьь болгарський - 2 штуки (червоний і зелений)
  • Помідори - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Картопля - За смаком
  • Бульйон овочевий - 250 мілілітрів
  • Петрушка - За смаком
печеня по-селянськи - фото крок 1
Подрібнюємо цибулю і часник. М'ясо нарізаємо середніми кубиками. Розігріваємо в глибокій сковороді олію і обсмажуємо м'ясо, до румяности. Відразу ж додаємо цибулю і часник, tusim 3-4 хвилини.
печеня по-селянськи - фото крок 2
Томати і перець нарізаємо тонкими скибочками, додаємо на сковороду. Готуємо ще 5-6 хвилин.
печеня по-селянськи - фото крок 3
Накриваємо кришкою і даємо овочам і м'ясу згасити у власному соку 15 хвилин. Якщо сковорода маленька - перекладаємо все в каструльку. Вливаємо зверху бульйон і додаємо картоплю, порізаний кубиками. Також кладемо лавровий лист і будь-які спеції. Тушкуємо до готовності картоплі. В кінці додаємо петрушку.

Схожі рецепти