Пастернак, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.
Ви любите корисні, апетитні і смачні страви з овочів? Тоді хочу навчити вас, як приготувати пастернак, запечений в духовці. Мінімум зусиль і необхідних інгредієнтів, а результат гідний!
Опис приготування:
Ця страва може стати відмінним варіантом легкого гарнір до м'яса або риби, наприклад. Під час запікання використовується тільки сіль, а ось перед подачею ви можете додати абсолютно будь-які спеції, ароматні трави, свіжу зелень.
- Пастернак - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 чайних ложки
- Перець і зелень - За смаком
1. Пастернак вимийте, очистіть і наріжте ось такими пластинками. Можна також нарізати брусочками.
2. Додайте сіль і рослинне масло, перемішайте.
3. Викладіть на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
4. Хвилин через 20, коли з'явиться рум'яна кірочка, акуратно переверніть і запікайте ще хвилин 15 до повної готовності.
5. Перед подачею поперчіть трохи, прикрасьте петрушкою або іншою зеленню за смаком.
Смачного!
Смачного!