Паста з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання грибів і макаронів вже прийнято вважати в кулінарії класичним. Приготувати пасту з вешенками - це завжди безпрограшно, тому як таке страви набуло популярності практично в усіх.
Макаронні вироби люблять не тільки в Італії, але і в нашій країні. Особливо якщо їх цікаво і смачно приготувати. Ніжний вершковий смак таких фарфалле нікого не залишить байдужим. А щоб дізнатися, як приготувати пасту з вешенками, вивчайте цей рецепт.
- Фарфалле - 250 грам (або будь-які інші макарони)
- Помідори черрі - 100 грам
- Гливи - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Пармезан - 50 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Вершки (15-20%) - 300 мілілітрів
- Сіль, чорний перець, мускатний горіх, мука - За смаком
Гриби вимийте і очистіть, просушіть на паперовому рушнику. Наріжте їх великими шматками і обсмажити на рослинному маслі з додаванням кількох зубчиків часнику для аромату.
Пасту киньте в киплячу підсолену воду. В принципі, ви можете брати макарони будь-якої форми і кольору. Такі різнокольорові бантики дуже симпатично виглядають на тарілці.
У сковорідці розігрійте вершки, введіть в них кілька ложок борошна. Додайте в сковороду до вершків підготовлені гливи, протушкувати до напівготовності. Додати сіль, поперчіть, додайте будь-які спеції на ваш розсуд.
Під кінець приготування вимийте помідори черрі, розріжте кожен на дві частини і киньте до решти інгредієнтів. Подавайте пасту порційно, посипавши тертим пармезаном. Смачного!