Паста з вешенками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Хто ще не знає, як приготувати пасту з вешенками і куркою, я вам розповім! Виходить дуже смачне і ситне блюдо - курка дає смак, а гриби - чудовий аромат. Апетитно і дуже смачно буде!
Хочу розповісти, як приготувати пасту з вешенками і куркою в домашніх умовах. Виходить дуже цікаве блдо - і смачне, і ситне, і неймовірно ароматне, але при цьому не містить в собі нічого надто вже екзотичних компонентів. Все до банального просто - зате який результат! Обов'язково таку пасту спробуйте зробити в домашніх умовах!
- Курка - 400 грам
- Вино біле сухе - 200 грам
- Макарони - 200 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Гливи - 150 грам
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю і часник, потім додамо гливи і курку, порізані шматочками, і теж обсмажити.
2. Додамо далі макарони, і обсмажити. Щоб стали трохи золотитися. Потім заливаємо вином, додамо воду так, щоб вона трохи покривала макарони, і тушкуємо під кришкою до готовності останніх.
3. Додамо потім вершки і спеції, а також тертий сир. Готуємо тепер, постійно помішуючи, поки сир не розплавиться і не розподілиться рівномірно по всім макаронів.
4. І ось таку смакоту в результаті отримуємо! смачного!