Рецепт Суп з вешенками і куркою фото

Суп з вешенками і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Цей рецепт умовно можна віднести до азіатської кухні. В даному супчик використовується досить незвичайне поєднання курки, рисової локшини, глив і ароматних спецій. Чудова обідню страву!

Уявляю простий рецепт приготування супу з вешенками і куркою в домашніх умовах. Блюдо виходить майже азіатським! Можна запропонувати гостям їсти локшину паличками. Не забудьте, що готовий суп повинен настоятися під кришкою хоча б 10 хвилин. Хай щастить!

  • Куряче філе - 400 грам
  • Курячий бульйон - 2 L
  • Гливи - 200 грам
  • Локшина рисова - 400 грам
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Імбир - 50 грам (свіжий)
  • Соус соєвий - 50 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Бадьян - 2 штуки (зірочки)
  • Перецьь солодкий - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Перець - За смаком
суп з вешенками і куркою - фото крок 1
Очищаємо і ріжемо соломкою імбир. Солодкий перець тонко нарізаємо, часник подрібнюємо.
суп з вешенками і куркою - фото крок 2
Наберіть в каструлю води і поставте на вогонь. Середніми шматочками наріжте гливи і куряче філе.
суп з вешенками і куркою - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо часник, гриби і імбир. Смажимо кілька хвилин, щоб гриби пустили сік.
суп з вешенками і куркою - фото крок 4
Додаємо куряче філе, смажимо майже до повного випаровування грибного соку.
суп з вешенками і куркою - фото крок 5
Тепер вливаємо соєвий соус, додаємо бадьян, солодкий перець, чорний перець. Готуємо кілька хвилин.
суп з вешенками і куркою - фото крок 6
Перекладаємо овочі в підігрітий курячий бульйон. В іншій каструлі, яка вже стояла на вогні, відварюємо локшину. Не забудьте про сіль.
суп з вешенками і куркою - фото крок 7
З готової локшини зливаємо воду. З бульйону витягаємо бадьян, додаємо сік одного лимона, подрібнену зелену цибулю і локшину. Перемішуємо.
суп з вешенками і куркою - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти