Суп з вешенками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт умовно можна віднести до азіатської кухні. В даному супчик використовується досить незвичайне поєднання курки, рисової локшини, глив і ароматних спецій. Чудова обідню страву!
Уявляю простий рецепт приготування супу з вешенками і куркою в домашніх умовах. Блюдо виходить майже азіатським! Можна запропонувати гостям їсти локшину паличками. Не забудьте, що готовий суп повинен настоятися під кришкою хоча б 10 хвилин. Хай щастить!
- Куряче філе - 400 грам
- Курячий бульйон - 2 L
- Гливи - 200 грам
- Локшина рисова - 400 грам
- Цибуля зелена - 100 грам
- Імбир - 50 грам (свіжий)
- Соус соєвий - 50 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Бадьян - 2 штуки (зірочки)
- Перецьь солодкий - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Перець - За смаком
Очищаємо і ріжемо соломкою імбир. Солодкий перець тонко нарізаємо, часник подрібнюємо.
Наберіть в каструлю води і поставте на вогонь. Середніми шматочками наріжте гливи і куряче філе.
На рослинному маслі обсмажуємо часник, гриби і імбир. Смажимо кілька хвилин, щоб гриби пустили сік.
Додаємо куряче філе, смажимо майже до повного випаровування грибного соку.
Тепер вливаємо соєвий соус, додаємо бадьян, солодкий перець, чорний перець. Готуємо кілька хвилин.
Перекладаємо овочі в підігрітий курячий бульйон. В іншій каструлі, яка вже стояла на вогні, відварюємо локшину. Не забудьте про сіль.
З готової локшини зливаємо воду. З бульйону витягаємо бадьян, додаємо сік одного лимона, подрібнену зелену цибулю і локшину. Перемішуємо.
Смачного!