Рецепт Суп з вешенками і плавленим сиром фото

Суп з вешенками і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати суп з вешенками і плавленим сиром. Суп, поєднуючи ніжний запах сиру з грибним ароматом, стає просто чудовим. Моментально спорожнілі тарілки гарантовані.

Цю страву можна зробити в варіанті супу-пюре. Для цього досить після варіння все інгредієнти помалювати за допомогою погромного блендера.

А що стосується інгредієнтів, то головне - використовувати сирки хорошої якості, тоді суп буде ніжним по консистенції і не розшарується.

Приємного вам апетиту!

  • Гливи - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Олія соняшникова рафінована - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Кріп свіжий - 20 грам
  • Вода - 1750 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сир плавлений - 200 грам
суп з вешенками і плавленим сиром - фото крок 1
Цибулю очистіть разом з морквою. Моркву натріть на тертці і нарубати на дрібні шматочки цибулю. Розігрійте сковороду, налийте на неї соняшникова олія. Смажте моркву і цибулю до м'якості і золотистого відтінку. Картопля очистіть від шкірки, вимийте і наріжте кубиками.
суп з вешенками і плавленим сиром - фото крок 2
Гливи ретельно вимийте під проточною водою. Нарубаєте невеликими шматками і відваріть в злегка підсоленій воді. В цей час покладіть плавлені сирки в морозилку.
суп з вешенками і плавленим сиром - фото крок 3
Коли сирки підморозило, їх потрібно буде подрібнити. Найзручніше натерти їх на дрібній тертці.
суп з вешенками і плавленим сиром - фото крок 4
У бульйон з вешенками додайте картоплю. provara 10 хвилин. Потім покладіть обсмажені цибулю і моркву. Варіть суп близько десяти хвилин. Потім киньте в суп натерті плавлені сирки. Коли вони розчиняться в супі, додайте дрібно нарізану зелень.

Схожі рецепти