Суп з вешенками і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати суп з вешенками і плавленим сиром. Суп, поєднуючи ніжний запах сиру з грибним ароматом, стає просто чудовим. Моментально спорожнілі тарілки гарантовані.
Цю страву можна зробити в варіанті супу-пюре. Для цього досить після варіння все інгредієнти помалювати за допомогою погромного блендера.
А що стосується інгредієнтів, то головне - використовувати сирки хорошої якості, тоді суп буде ніжним по консистенції і не розшарується.
Приємного вам апетиту!
- Гливи - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Олія соняшникова рафінована - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Кріп свіжий - 20 грам
- Вода - 1750 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сир плавлений - 200 грам
Цибулю очистіть разом з морквою. Моркву натріть на тертці і нарубати на дрібні шматочки цибулю. Розігрійте сковороду, налийте на неї соняшникова олія. Смажте моркву і цибулю до м'якості і золотистого відтінку. Картопля очистіть від шкірки, вимийте і наріжте кубиками.
Гливи ретельно вимийте під проточною водою. Нарубаєте невеликими шматками і відваріть в злегка підсоленій воді. В цей час покладіть плавлені сирки в морозилку.
Коли сирки підморозило, їх потрібно буде подрібнити. Найзручніше натерти їх на дрібній тертці.
У бульйон з вешенками додайте картоплю. provara 10 хвилин. Потім покладіть обсмажені цибулю і моркву. Варіть суп близько десяти хвилин. Потім киньте в суп натерті плавлені сирки. Коли вони розчиняться в супі, додайте дрібно нарізану зелень.