Рецепт Млинці з вешенками фото

Млинці з вешенками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Гриби
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Скоро настає Масляна, і я почала потихеньку готувати рецепти, де печуться млинці. Так би язикати - проба пера. Ось, знайшла відмінною блюдо. І тепер розповім вам, як приготувати млинці з вешенками.

Опис приготування:

В принципі, рецепт, який я описала нижче, не представляє зовсім нічого складного. Але виходить дуже смачно! Адже я додала пару продуктів, які створять дуже цікаві смакові відтінки. Добре такі млинці будуть йти разом соусом тартар або зі звичайною сметаною.

  • Гливи - 300 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Помідори в'ялені - 100 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
млинці з вешенками - фото крок 1
Спочатку зробіть тісто. У мисці збийте Яйце, цукор, молоко. Всипте борошно, постійно помішуючи. Додайте масло, приправити сіллю. Ще раз перемішайте. Потім випікайте млинці на сковороді з двох сторін до рум'яної.
млинці з вешенками - фото крок 2
Гливи промийте і розірвіть. Покладіть їх в розігріту сковорідку. Додайте помідори і шпинат. Обсмажте суміш всього пару хвилин.
млинці з вешенками - фото крок 3
Начинку розподіліть на рівні частини і викладайте в млинці. Потім кожен млинець звертайте і подавайте до столу. Можете прикрасити зеленню. Смачного!

Схожі рецепти