Індичка з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Класичне і дуже популярне поєднання - м'ясо та гриби. Цю страву можна приготувати і в звичайний день, і подати до святкового столу. Готується легко, виходить смачно і гармонує з будь-яким гарніром
Я думаю, що ви не раз вже готували курячу грудку з грибами під сирною скоринкою? Давайте за тим же принципом приготуємо філе індички. Блюдо так само легко готується і вийде таким же смачним. Ароматні гливи, ніжне м'ясо і запечена сирна скоринка - хіба це блюдо не варте святкового столу? Перед вами простий рецепт приготування індички з вешенками, читаємо, дивимося фото і готуємо.
- Філе індички - 500-600 грам
- Гливи - 200 грам
- Майонез - 5-6 чайних ложок
- Грецькі горіхи - 10 штук
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль - 3 щіпки
- Перець чорний мелений - 3 щіпки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Філе індички нарізаємо впоперек волокон тонкими шматками. Застеляємо деко фольгою або папером для випічки, змащуємо рослинним маслом і викладаємо шматки філе.
Солимо і посипаємо чорним перцем. Можна посипати і вашими улюбленими ароматними травами або готової приправою для курки. Тільки приправа повинна бути вже без солі.
Тепер змажемо кожен шматочок індички майонезом.
Волоські горіхи очистимо і розкладемо великими шматочками по м'ясу. Можна і подрібнити горіхи, але тоді їх знадобиться більше. Пробуйте зробити і так, і так.
Гливи ретельно промиваємо, максимально обсушуємо і нарізаємо. Викладаємо гливи на м'ясо
Сир натираємо на крупній тертці і викладаємо на кожен шматочок м'яса, покриваючи його.
Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 445-50. Ось таке гарне і рум'яне м'ясо у нас повинно вийти.