Рецепт Індичка з вешенками фото

Індичка з вешенками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Гриби , Філе індички
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Класичне і дуже популярне поєднання - м'ясо та гриби. Цю страву можна приготувати і в звичайний день, і подати до святкового столу. Готується легко, виходить смачно і гармонує з будь-яким гарніром

Опис приготування:

Я думаю, що ви не раз вже готували курячу грудку з грибами під сирною скоринкою? Давайте за тим же принципом приготуємо філе індички. Блюдо так само легко готується і вийде таким же смачним. Ароматні гливи, ніжне м'ясо і запечена сирна скоринка - хіба це блюдо не варте святкового столу? Перед вами простий рецепт приготування індички з вешенками, читаємо, дивимося фото і готуємо.

  • Філе індички - 500-600 грам
  • Гливи - 200 грам
  • Майонез - 5-6 чайних ложок
  • Грецькі горіхи - 10 штук
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сіль - 3 щіпки
  • Перець чорний мелений - 3 щіпки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
індичка з вешенками - фото крок 1
Філе індички нарізаємо впоперек волокон тонкими шматками. Застеляємо деко фольгою або папером для випічки, змащуємо рослинним маслом і викладаємо шматки філе.
індичка з вешенками - фото крок 2
Солимо і посипаємо чорним перцем. Можна посипати і вашими улюбленими ароматними травами або готової приправою для курки. Тільки приправа повинна бути вже без солі.
індичка з вешенками - фото крок 3
Тепер змажемо кожен шматочок індички майонезом.
індичка з вешенками - фото крок 4
Волоські горіхи очистимо і розкладемо великими шматочками по м'ясу. Можна і подрібнити горіхи, але тоді їх знадобиться більше. Пробуйте зробити і так, і так.
індичка з вешенками - фото крок 5
Гливи ретельно промиваємо, максимально обсушуємо і нарізаємо. Викладаємо гливи на м'ясо
індичка з вешенками - фото крок 6
Сир натираємо на крупній тертці і викладаємо на кожен шматочок м'яса, покриваючи його.
індичка з вешенками - фото крок 7
Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 445-50. Ось таке гарне і рум'яне м'ясо у нас повинно вийти.

Схожі рецепти