Смажена картопля з вешенками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Картопля вже настільки увійшов в наше життя, що я не уявляю, як можна протягнути без цього овоча і тижні. Він - частий гість на столі, тому потрібно знати багато страв з його застосуванням.
Поділюся простим рецептом, як приготувати смажену картоплю з вешенками в мультиварці. Дані гриби незаслужено недооцінюють, хоча вони мають не менше корисних властивостей, ніж будь-який інший гриб. А поєднання з картоплею - просто класика. Загалом, це нескладне блюдо, яке не викличе у вас зайвого клопоту.
- Картопля - 500 грам
- Гливи - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Добре промийте гриби, розберіть їх на шматочки. Відваріть в воді протягом 20 хвилин.
Kartoshku чистий, помийте і наріжте невеликими брусочками. Прогрійте мультиварку і влийте масло. Покладіть туди картопляні шматочки, готуйте в режимі "жарка" 40 хвилин.
Почистіть і дрібно наріжте цибулю. Додайте його в мультиварку, через 10 хвилин після початку готування картоплі.
Гливи після варіння злегка відіжміть. Наріжте їх великими шматочками і додайте до овочів. Додати сіль. Пару раз при готуванні все перемішайте, щоб блюдо підрум'янилося з усіх боків. Найкраще такий гарнір йде з кетчупом. Смачного!