Суп з вешенками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Суп з вешенками в мультиварці - універсальний рецепт приготування смачного обіду. Суп має приємний молочним смаком за рахунок додавання молока або вершків. Відчуйте всю принадність цієї страви!
Дивіться, як приготувати суп з вешенками в мультиварці в домашніх умовах. Попередньо замочіть гриби в холодній воді на 20-30 хвилин. Далі слід обсмажити в мультиварці цибулю, моркву і картоплю. Додати гриби, влити воду і молочний інгредієнт (молоко або вершки). Також можна перетворити блюдо в суп-пюре за допомогою погружного блендера. Хай щастить!
- Гливи - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершки - 600 мілілітрів
- Вода - 800 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Масло оливкове - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
Вливаємо в чашу мультиварки масло. Додаємо подрібнену цибулю, терту моркву і картоплю, порізаний кубиками. Обсмажуємо в режимі "випічка" 20 хвилин.
Попередньо замочіть промиті гливи в холодній воді на 20 хвилин. Злийте воду, наріжте гриби і додайте їх в мультиварку. Обсмажуйте з овочами ще 15 хвилин.
Влийте теплу воду і молоко. Посоліть і поперчіть за смаком. Переведіть мультиварку в режим "варка на пару" 25 хвилин. Для 5 хвилин до кінця додайте ложку борошна і добре перемішайте.
Прикрашаємо суп зеленню і подаємо до столу. Смачного!