Картопля з вешенками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Картопля з вешенками в мультиварці готується просто і досить швидко. Вам не доведеться стояти біля плити і стежити за стравою, адже все це зробить за вас мультиварка. Картопля виходить ароматним.
Картопля прекрасно поєднується з грибами. Тому, якщо ви хочете дізнатися, як приготувати картоплю з вешенками в мультиварці, то цей рецепт для вас. Таке смачне блюдо по достоїнству оцінять і дорослі, та діти.
Таким блюдом можна ситно нагодувати навіть велике сімейство або наскочили гостей.
- Гливи - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль, перець - За смаком
Вимийте всі овочі, очистіть їх. Цибуля поріжте так, як вам краще, на кубики або півкільця. Поставте мультиварку в режим "жарка" або "гасіння" і обсмажуйте на олії цибулю до жовтуватого відтінку.
Тепер черга глив. Гриби ретельно очистіть, потім порубати на великі шматки, так як з дрібних вийде грибний суп. Додайте гливи до Пасерування цибулі і перемішайте.
Картоплю наріжте невеликими прямокутниками за допомогою спеціальної терки або звичайного кухонного ножа. Додайте коренеплід до грибів і цибулі.
В окремому посуді змішайте воду і сметану. Потім розтопіть на сковорідці вершкове масло і насипте в нього борошно. Швидко все перемішайте і підсмажте півхвилини. Потім додайте вершкове масло з борошном до сметани і воді. Залийте соусом овочі в чаші мультиварки. Посоліть і поперчіть блюдо. Готуйте картопля з грибами протягом години в режимі "гасіння" .