Рецепт Паста з tryufelem фото

Паста з tryufelem
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони , Гриби , Трюфелі
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже гарне поєднання: італійська паста і трюфелі - королі грибів. Вишуканість додає спеціальна трюфельна паста і, звичайно ж, вершки. Блюдо прекрасно підійде для романтичної вечері!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування пасти з трюфелем. Якщо є можливість, постарайтеся десь роздобути трюфельну пасту, а також (по можливості) tryufelynoe масло. Саме ці інгредієнти надають страві дуже яскравий незабутній смак. Вдалого приготування!

  • Макаронні вироби - 300 грам (тальятеллі)
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Макаронні вироби tryufelynaya - 2 чайних ложки
  • Трюфелі - За смаком (кілька скибочок)
  • Сіль і перець - За смаком
паста з tryufelem - фото крок 1
У киплячу підсолену воду кладемо варитися пасту.
паста з tryufelem - фото крок 2
У сковороді прогреваем вершки, додаємо до них вершкове масло.
паста з tryufelem - фото крок 3
Додаємо трюфельну пасту, солимо за смаком. Перемішуємо.
паста з tryufelem - фото крок 4
Макарони відварюємо до стану аль-денте, а потім з'єднуємо з вершковим соусом.
паста з tryufelem - фото крок 5
Готову пасту прикрашаємо скибочками трюфелів. Смачного!

Схожі рецепти