Паста з tryufelem
(покроковий рецепт з фото)
Дуже гарне поєднання: італійська паста і трюфелі - королі грибів. Вишуканість додає спеціальна трюфельна паста і, звичайно ж, вершки. Блюдо прекрасно підійде для романтичної вечері!
Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування пасти з трюфелем. Якщо є можливість, постарайтеся десь роздобути трюфельну пасту, а також (по можливості) tryufelynoe масло. Саме ці інгредієнти надають страві дуже яскравий незабутній смак. Вдалого приготування!
- Макаронні вироби - 300 грам (тальятеллі)
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Макаронні вироби tryufelynaya - 2 чайних ложки
- Трюфелі - За смаком (кілька скибочок)
- Сіль і перець - За смаком
У киплячу підсолену воду кладемо варитися пасту.
У сковороді прогреваем вершки, додаємо до них вершкове масло.
Додаємо трюфельну пасту, солимо за смаком. Перемішуємо.
Макарони відварюємо до стану аль-денте, а потім з'єднуємо з вершковим соусом.
Готову пасту прикрашаємо скибочками трюфелів. Смачного!