Рецепт Паста з шинкою і грибами фото

Паста з шинкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Макарони , Гриби , Шинка , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Дуже простий і доступний кожному кулінарові рецепт приготування страви за мотивами італійської кухні. Паста з шинкою і грибами - відмінне блюдо для сімейного обіду або навіть для романтичної вечері.

Опис приготування:

Хочете швидко приготувати смачну і майже ресторанне блюдо на обід або вечерю? Пропоную вам скористатися цим простим рецептом і створити блюдо за мотивами італійської кухні. З приготуванням впорається навіть початківець кулінар. Смачне, ніжне і ситне блюдо сподобається всім вашим домочадцям. Рецепт, який підкаже, як приготувати пасту з шинкою і грибами, перед вами, обов'язково приготуйте це блюдо!

  • Макаронні вироби - 300 грам (спагетті, фетуцини або фарфалле)
  • Печериці - 250-300 грам
  • Шинка - 200-250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
паста з шинкою і грибами - фото крок 1
Поставимо на плиту каструлю з водою для варіння пасти, а поки займемося іншими інгредієнтами. Гриби ретельно промиємо, по можливості максимально обсушити і наріжемо пластинками.
паста з шинкою і грибами - фото крок 2
Почистимо цибулину і дрібно нашаткувати.
паста з шинкою і грибами - фото крок 3
Шинку нарізаємо як подобається: можна соломкою, можна кубиками.
паста з шинкою і грибами - фото крок 4
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо в неї цибулю. Обсмажуємо на вогні трохи більше середнього хвилини 3-4.
паста з шинкою і грибами - фото крок 5
Потім додамо до цибулі гриби і обсмажуємо помішуючи до випаровування рідини.
паста з шинкою і грибами - фото крок 6
Відправляємо до грибів шинку. І обсмажуємо хвилин 5-7. Не забуваємо перемішувати.
паста з шинкою і грибами - фото крок 7
Вода в каструлі вже закипіла? Солимо і варимо пасту по інструкції на упаковці. А на сковороду додаємо сметану і зменшуємо вогонь до мінімуму. Нехай покипить, а потім спробуємо на сіль. Якщо треба, додамо за смаком.
паста з шинкою і грибами - фото крок 8
Відварену пасту відкидаємо на друшляк, нехай стече вся рідина. Ну а далі можна додати вміст сковороди в каструлю з пастою і перемішати. А можна розкласти пасту по тарілках і зверху викласти шинку з грибами і ніжним соусом.
паста з шинкою і грибами - фото крок 9
Прикрасьте пасту листочками базиліку - і приємного апетиту!

Схожі рецепти