Паста з помідорами і маслинами
(покроковий рецепт з фото)
Паста - відмінний варіант для сімейного обіду або вечері! За цим рецептом вона виходить в міру легка і дуже смачна. Обов'язково побалуйте себе і своїх близьких!
У пасту можна додати улюблені травички, на мій погляд, сюди ідеально підходить саме орегано. Маслини або оливки - це теж на ваш вибір і смак! Як приготувати пасту з помідорами і маслинами дивіться в покроковому рецепті.
- Макаронні вироби - 250 грам
- Помідори - 3 штуки (невеликі)
- Маслини - 100 грам (або оливки)
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Орегано - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Пасту відварити в підсоленій воді.
Поки вариться паста, подрібніть часник і петрушку. Оливки розрізати навпіл. Помідори наріжте часточками. Сир натріть на крупній тертці.
В оливковій олії обсмажте часник (1-2 хвилини), потім додайте помідори. Коли помідори пустять сік, додайте за смаком орегано і трохи підсолити.
Викладіть на сковороду пасту, петрушку і сир.
Акуратно все перемішайте, щоб сир почав плавитися. Наше блюдо готово!
Покладіть пасту на порційні тарілки і подавайте!
Смачного!