Рецепт Паста з м'ясом фото

Паста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Яловичина, Локшина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Італійська паста - це особливе блюдо, яке часто готують до святкового обіду або вечері. Паста з яловичиною з ароматним і ситним соусом підкорить ваше серце. Готуйте побільше!

Перед вами - простий рецепт приготування пасти з м'ясом. Я використовую 800 грам ніжною яловичини, яка прекрасно поєднується з пастою. Готую в жаровні в духовці, так як в горщиках соус виходить особливо ароматним і смачним. Хай щастить!

  • Макаронні вироби - 600 грам
  • Яловичина - 800 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вино червоне сухе - 1, 5 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Томати у власному соку - 400 грам
  • Пармезан - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
паста з м'ясом - фото крок 1
Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді.
паста з м'ясом - фото крок 2
Яловичу грудку промийте, обсушити, а потім обсмажте на оливковій олії з усіх боків.
паста з м'ясом - фото крок 3
М'ясо перекладіть на тарілку, а в тій же ємності обсмажте подрібнену цибулю з тертою морквою. Додайте подрібнений часник і влийте червоне вино. Тепер потрібно повністю випарувати вино.
паста з м'ясом - фото крок 4
Додайте томати. Поверніть м'ясо і накрийте жаровню фольгою. Поставте її на повільний вогонь гаситься на 2 годину.
паста з м'ясом - фото крок 5
Залишилося з'єднати відварену пасту з м'ясом і соусом, а також присипати готову страву тертим пармезаном. Смачного!

Схожі рецепти