Паста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Італійська паста - це особливе блюдо, яке часто готують до святкового обіду або вечері. Паста з яловичиною з ароматним і ситним соусом підкорить ваше серце. Готуйте побільше!
Перед вами - простий рецепт приготування пасти з м'ясом. Я використовую 800 грам ніжною яловичини, яка прекрасно поєднується з пастою. Готую в жаровні в духовці, так як в горщиках соус виходить особливо ароматним і смачним. Хай щастить!
- Макаронні вироби - 600 грам
- Яловичина - 800 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вино червоне сухе - 1, 5 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Томати у власному соку - 400 грам
- Пармезан - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді.
Яловичу грудку промийте, обсушити, а потім обсмажте на оливковій олії з усіх боків.
М'ясо перекладіть на тарілку, а в тій же ємності обсмажте подрібнену цибулю з тертою морквою. Додайте подрібнений часник і влийте червоне вино. Тепер потрібно повністю випарувати вино.
Додайте томати. Поверніть м'ясо і накрийте жаровню фольгою. Поставте її на повільний вогонь гаситься на 2 годину.
Залишилося з'єднати відварену пасту з м'ясом і соусом, а також присипати готову страву тертим пармезаном. Смачного!