Паста з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказав, що потрібно їхати в Італію, щоб спробувати справжню італійську пасту? Ми і вдома можемо приготувати таке приголомшливе і неймовірне блюдо, Як це зробити, я зараз детально розповім.
Італійська кухня одна з найсмачніших, і в той же час всі страви в ній досить прості і доступні. Взяти, наприклад, цей рецепт приготування пасти з ковбасою, за часом блюдо займає хвилин 30, а всі інгредієнти не такі вже й дорогі. До речі, якщо вам не вдасться знайти сир пекоріно, то його можна замінити звичайним твердим, смак страви, правда, трохи змінитися, але все ж залишиться відмінним. А взагалі цей простий рецепт пасти з ковбасою, як мені здається, відмінно підходить для повсякденного меню, і таке італійська страва може, безсумнівно, стати частиною вашого раціону, чому б і ні.
- Макаронні вироби - 450 грам
- Ковбаса салямі - 200-220 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Сир пекоріно - 80-100 грам (овечий сир)
- Вино біле сухе - 0, 5 склянки
- Вершки - 2/3 склянки
- Бульйон курячий - 1, 5 склянки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Пластівці червоного гострого перцю - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Отже, беремо салямі і нарізаємо ковбасу на невеликі кубики.
Далі розігріваємо на сковороді олію і викладаємо в нього нарізаний дрібно цибулю, часник пластинками і пластівці червоного перцю, смажимо все до золотистого кольору. Потім додаємо ковбасу, а коли вона підрум'яниться, nalivaem вино, тушкуємо все, поки рідина не випарується наполовину.
Після цього додаємо курячий бульйон і вершки, сіль і перець за смаком. Коли соус загусне, насипаємо в сковороду тертий сир, перемішуємо все, щоб він розтанув.
До цього моменти у нас вже повинна бути напоготові зварена паста, опускаємо її в соус, перемішуємо все, прогреваем блюдо і знімаємо його з вогню.
Повірте мені, така паста з ковбасою виходить дивовижно смачна - справжній делікатес. Приємного всім апетиту!