Паста з червоної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Насичений смак, яскравий колір, нескладний процес і вельми цікавий основний інгредієнт. Ось такий рецепт хочу вам запропонувати повторити в домашніх умовах. Любіть квасоля? тоді запам'ятовуйте.
На відміну від традиційних паштетів, цей варіант, як приготувати пасту з червоної квасолі солодкий. Втім, ви можете не додавати цукор, а замінити його спеціями і сіллю. Така паста відмінно підійде для сніданку, полудня, перекусу. І діткам, і дорослим, сподіваюся, сподобається.
- Червона квасоля - 350 грам
- Цукор - 165 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. Попередньо на ніч промийте кілька разів квасоля і замочіть в чистій холодній воді годин на 8.
2. Вранці злийте воду, залийте свіжу і поставте на вогонь. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму, підсолити і варіть близько години. Після подрібніть її за допомогою блендера, наприклад. Додайте в процесі цукор.
3. Перекладіть в зручний контейнер і відправте остигати в холодильник. Ось така проста і оригінальна паста з червоної квасолі. Смачного!