Рецепт Паста без м'яса фото

Паста без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Баклажан, Макарони, Помідор
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Мій вегетаріанський експеримент виявився дуже удачниv. Овочева паста сподобалася всім, навіть завзяті любителі м'яса змогли насититися. Розповім вам про рецепт, як приготувати пасту без овочів.

Найприємніше те, що ви можете використовувати будь-які овочі за смаком. Тут підійдуть заморожені овочеві суміші, що продаються в супермаркеті круглий рік і коштують копійки. У сезон овочів краще використовувати овочі з грядки, що насичені вітамінами і корисними речовинами.

  • Макаронні вироби - 230 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачки - 1 штука
  • Зелена квасоля - 100 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Чилі - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
1
Відваріть пасту в підсоленій воді, потім відкиньте її на друшляк, щоб злити воду.
2
У сотейник налийте трохи води, доведіть її до кипіння. Тим часом вимийте квасоля і обріжте краю, надішліть її в сотейник відразу після закипання, варите 10 хвилин.
3
Очистіть цибулю і наріжте його невеликим кубиком. Вимийте баклажани, кабачки і помідори, наріжте все овочі кубиками невеликого розміру.
4
Розігрійте сковороду з оливковою олією, потім викладіть все очищені овочі, готуйте кілька хвилин.
5
Очистіть чилі і подрібніть його, додайте в сковороду, коли помідори пустять сік, потім приправити сіллю і poperčite.
6
Тим часом вже зварилася квасоля, викладіть її в сковороду до інших овочів, додайте пасту, перемішайте і прогрійте кілька хвилин.
7
Подавайте блюдо відразу після приготування, можете додати тертий сир або свіжу зелень. Смачного!

Схожі рецепти