Паштет з нуту
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Паштет з нуту з в'яленими помідорами і часником - дуже смачна і оригінальна закуска. Спробуйте, готується просто.
Опис приготування:
Гайка - дуже корисний злак. Він є природним антиоксидантом, який запобігає хворобам печінки, нормалізує рівень холестерину. Тому я раджу всім робити паштет з нуту. Смачно і корисно. Дуже добре підходить для поста і особливо сподобається вегетаріанцям.
- Гайка - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- В'ялені помідори - 2-3 штук
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком
Відкриває гайку.
Обсмажте на олії дрібно нарізані в'ялені помідори і часник.
У підсмажені в'ялені помідори і часник додайте сіль і перець.
У блендері подрібніть варений нут, обсмажені часник і в'ялені помідори.
Подавайте паштет з нуту, посипавши кунжутом.