Рецепт Паштет з нуту фото

Паштет з нуту
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Бобові
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Паштет з нуту з в'яленими помідорами і часником - дуже смачна і оригінальна закуска. Спробуйте, готується просто.

Опис приготування:

Гайка - дуже корисний злак. Він є природним антиоксидантом, який запобігає хворобам печінки, нормалізує рівень холестерину. Тому я раджу всім робити паштет з нуту. Смачно і корисно. Дуже добре підходить для поста і особливо сподобається вегетаріанцям.

  • Гайка - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • В'ялені помідори - 2-3 штук
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком
паштет з нуту - фото крок 1
Відкриває гайку.
паштет з нуту - фото крок 2
Обсмажте на олії дрібно нарізані в'ялені помідори і часник.
паштет з нуту - фото крок 3
У підсмажені в'ялені помідори і часник додайте сіль і перець.
паштет з нуту - фото крок 4
У блендері подрібніть варений нут, обсмажені часник і в'ялені помідори.
паштет з нуту - фото крок 5
Подавайте паштет з нуту, посипавши кунжутом.

Схожі рецепти