Рецепт Каррі з нуту фото

Каррі з нуту
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Бобові , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре , Каррі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Приправа каррі настільки полюбилася в світі, що з нею готують не тільки індійські страви, але і експериментують з іншими. Вона прикрасить безліч продуктів, тільки потрібно знати, як це зробити. Вчіться!

Опис приготування:

Цього разу пропоную вегетаріанську варіацію страви. Але тим не менш, вона дуже ситна, адже головним інгредієнтом будуть бобові. І обов'язково подавайте до них рис. Прочитайте про те, як приготувати каррі з нуту з томатами. Пряний смак і розноситься аромат не залишать вас байдужими. Давайте приступати до приготування!

  • Гайка - 465 грам (консервований або відварений)
  • Грецький йогурт - 60 грам
  • Шпинат - 60 грам
  • Помідор - 420 грам
  • Мал "басмати" - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Braai, гілочка - 4 штуки
  • Соуза "Shriracha" - 15 мілілітрів
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
каррі з нуту - фото крок 1
1. У сотейник викладіть промитий рис і дрібку солі. Залийте його водою (в 2 рази більше обсягу рису). Доведіть до кипіння, а потім варіть крупу 20 хвилин.
каррі з нуту - фото крок 2
2. В цей же час дрібно наріжте цибулю, шпинат, кінзу і часник.
каррі з нуту - фото крок 3
3. Потім на сковороді розігрійте масло. Додайте в нього часник, цибуля і каррі. Помішуючи, готуйте 2 хвилини. Потім додайте дрібно нарізані помідори і нут. Гасіть інгредієнти 7 хвилин.
каррі з нуту - фото крок 4
4. Після цього всипте зелень і шпинат. Додайте йогурт. Швидко перемішайте і вимикайте плиту.
каррі з нуту - фото крок 5
5. Подавайте каррі з рисом і коржиками. Смачного!

Схожі рецепти