Каррі з нуту
(покроковий рецепт з фото)
Приправа каррі настільки полюбилася в світі, що з нею готують не тільки індійські страви, але і експериментують з іншими. Вона прикрасить безліч продуктів, тільки потрібно знати, як це зробити. Вчіться!
Цього разу пропоную вегетаріанську варіацію страви. Але тим не менш, вона дуже ситна, адже головним інгредієнтом будуть бобові. І обов'язково подавайте до них рис. Прочитайте про те, як приготувати каррі з нуту з томатами. Пряний смак і розноситься аромат не залишать вас байдужими. Давайте приступати до приготування!
- Гайка - 465 грам (консервований або відварений)
- Грецький йогурт - 60 грам
- Шпинат - 60 грам
- Помідор - 420 грам
- Мал "басмати" - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Braai, гілочка - 4 штуки
- Соуза"Shriracha" - 15 мілілітрів
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. У сотейник викладіть промитий рис і дрібку солі. Залийте його водою (в 2 рази більше обсягу рису). Доведіть до кипіння, а потім варіть крупу 20 хвилин.
2. В цей же час дрібно наріжте цибулю, шпинат, кінзу і часник.
3. Потім на сковороді розігрійте масло. Додайте в нього часник, цибуля і каррі. Помішуючи, готуйте 2 хвилини. Потім додайте дрібно нарізані помідори і нут. Гасіть інгредієнти 7 хвилин.
4. Після цього всипте зелень і шпинат. Додайте йогурт. Швидко перемішайте і вимикайте плиту.
5. Подавайте каррі з рисом і коржиками. Смачного!