Рецепт Паштет томатний з кетчупом фото

Паштет томатний з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Соя
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Паштет на свіжому багеті - ідеальний варіант для сніданку або обідньої перекушування. Пропоную рецепт томатного паштету з соєвого сиру. У ньому міститься багато білка і корисні жири. Паштет виходить насиченим за смаком, з гладкою текстурою і добре насичує.

Опис приготування:

Щоб підкреслити томатний смак, я пропоную використовувати кетчуп без цукру і крохмалю. Рослинна олія можете взяти нерафінована, наприклад, оливкова або використовувати ароматне масло від в'ялених томатів.

  • Тофу - 300 грам
  • В'ялені томати - 50-60 грам
  • Масло рослинне - 50-70 мілілітрів
  • Кетчуп - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Базилік сушений - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
паштет томатний з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти за списком.
паштет томатний з кетчупом - фото крок 2
Очистіть часник від шкірки.
паштет томатний з кетчупом - фото крок 3
Тофу наріжте кубиками або розкришите руками.
паштет томатний з кетчупом - фото крок 4
Додайте всі інші інгредієнти і подрібніть занурювальним блендером.
паштет томатний з кетчупом - фото крок 5
Консистенція повинна вийде густий, однорідної і пластичної. Спробуйте паштет, якщо все влаштовує - перекладіть в банку.
паштет томатний з кетчупом - фото крок 6
Паштет томатний готовий, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти