Паштет томатний з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Паштет на свіжому багеті - ідеальний варіант для сніданку або обідньої перекушування. Пропоную рецепт томатного паштету з соєвого сиру. У ньому міститься багато білка і корисні жири. Паштет виходить насиченим за смаком, з гладкою текстурою і добре насичує.
Щоб підкреслити томатний смак, я пропоную використовувати кетчуп без цукру і крохмалю. Рослинна олія можете взяти нерафінована, наприклад, оливкова або використовувати ароматне масло від в'ялених томатів.
- Тофу - 300 грам
- В'ялені томати - 50-60 грам
- Масло рослинне - 50-70 мілілітрів
- Кетчуп - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Базилік сушений - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
Підготуйте інгредієнти за списком.
Очистіть часник від шкірки.
Тофу наріжте кубиками або розкришите руками.
Додайте всі інші інгредієнти і подрібніть занурювальним блендером.
Консистенція повинна вийде густий, однорідної і пластичної. Спробуйте паштет, якщо все влаштовує - перекладіть в банку.
Паштет томатний готовий, приємного вам апетиту!