Чіпси з лаваша з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться похрумтіти чимось не особливо шкідливим, ось вам рецепт чіпсів з лаваша на швидку руку. Готуються вони дуже швидко, елементарно просто, а для приготування потрібні найдоступніші інгредієнти. Чіпси з лаваша виходять хрусткими, тоненькими і дуже смачними! Підійдуть як корисний снеки, або в якості доповнення до супу.
Спеції краще підбирайте на свій смак, можна додати гострий перець чилі, сушені розмарин або порошок каррі. Подавайте чіпси до супу або з будь-якими соусами-діпамі на ваш смак.
- Лаваш - 100 грам
- Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
- Часниковий порошок - За смаком
- Копчені паприки - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти за списком. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Розгорніть лаваш. Змастіть одну сторону кетчупом. Це зручно робити силіконової пензликом.
Посипте лаваш спеціями і сіллю.
Ножицями розріжте лаваш на квадратики. Надішліть чіпси в духовку на 8-10 хвилин. Випікайте чіпси до хрусткого стану. Готовність краще визначати на око, тому періодично перевіряйте духовку.
Ось і готові томатні чіпси з лаваша, смачного!