Домашні чіпси з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Домашні чіпси з лаваша - відмінна закуска до пива або звичайне солоне ласощі з натуральних інгредієнтів. Такі чіпси можна давати навіть дітям.
Хрусткі домашні чіпси з лаваша можна приготувати всього за 20 хвилин. Таку закуску можна подавати до пива, а можна просто вживати як самостійну страву. Для великої компанії - це відмінний варіант!
- Лаваш - 1 штук
- Яйце - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Відмінний рецепт закуски для великої компанії. Для її приготування нам знадобиться тонкий лаваш, яйце, сир, часник і спеції. Для початку натираємо твердий сир на середній терці.
2. Збиваємо яйце. Воно нам знадобиться для змащування лаваша.
3. Додаємо в яєчну масу сушену паприку (можна будь-які приправи за бажанням і за смаком), а також видавлюємо зубчик (два) часнику. Все добре перемішуємо.
4. Змащуємо отриманою масою наш розгорнутий лаваш.
5. Викладаємо лаваш на деко (попередньо змастіть його рослинним маслом і застеліть пергаментом). Тепер посипаємо тертим сиром і нарізаємо спеціальним ножем.
6. Отруюємо в духовку на 15 хвилин. Температуру вибирайте середню (приблизно 170-180 градусів).
7. Ось такі красиві домашні чіпси з лаваша виходять в результаті.