Домашні картопляні чіпси в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете порадувати близьких відмінними чіпсами - не поспішайте в магазин, краще придивіться до цього дуже вдалому рецептом домашніх картопляних чіпсів в духовці, приправлених улюбленими спеціями.
Абсолютно простий рецепт того, як приготувати домашні картопляні чіпси в духовці. Готуються дуже швидко, витрати на них мінімальні. Від магазинних вони відрізняються меншою кількістю масла і особливим смаком. Адже ви можете додати будь-які спеції, які вам найбільше подобаються. Час для підсушування в духовці теж може бути вибрано вами в залежності від того, які більше подобаються - більш сухі або менш. Відмінний спосіб приготування чіпсів будинку. Обов'язково скористайтеся цим рецептом.
- Картопля - 500 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком (сіль, чорний перець, паприка, перець червоний.)
1. Перед тим, як приготувати домашні картопляні чіпси в духовці, помийте і очистіть картопля. Потім наріжте його слайсами приблизно по 2 міліметра товщиною. Промокніть паперовим рушником від зайвої вологи.
2. Posyp'te паприки, дрібною сіллю, меленим перцем: чорним і червоним. Додайте трохи рослинного масла. Достатньо однієї столової ложки на 500 грам картоплі. Перемішайте так, щоб картопляні слайси вкрилися з кожного боку.
3. Розігрійте духовку, встановивши температуру 200 градусів. Застеліть деко пекарської папером. Змастіть маслом. Перекладіть заготовку для чіпсів на папір для випічки. Чіпси подсушат протягом 15-20 хвилин.
4. Чіпси готові. Викладіть їх на велику тарілку і порадуйте своїх домочадців. Смачного.